Stereotypen over website-ontwerp die niet altijd waar zijn

Technologieën worden steeds geavanceerder en bedrijven gaan leven van technologieën. Veel klanten die niet op de hoogte zijn van website-ontwerptechnologieën maar zoveel dingen over websites en hun technologieën hebben gehoord die zich ontwikkelden. Omdat ze dingen hoorden, verzamelden ze wat kennis over het ontwerpen van websites, ze maakten sommige percepties of stereotypen wat helemaal niet klopt. Het is een kwestie van feiten dat mensen die niet tot de gemeenschap behoren wat het ook is, sommige stereotypen hebben gemaakt op basis van feiten die niet relevant zijn en waarvan de meeste onjuist zijn. Hoewel er in sommige specifieke omstandigheden maar weinig dingen zijn te zien of te luisteren, kan dat op dat moment het geval zijn.

Hier vermelden we enkele meest voorkomende stereotypen die we echt tegenkomen bij onze klanten en bij mensen om ons heen:

• Een websiteontwerper is een programmeur – Het zijn de meest voorkomende stereotypen van mensen uit onze omgeving die denken dat een websiteontwerper een goede programmeur is. Veel studenten zijn ook verward, ze dachten dat een website-ontwerper of een ontwikkelaar een goede programmeur moet zijn, wat niet waar is. Hier wil ik duidelijk stellen dat een websiteontwerper enige basiskennis van programmeren heeft, zodat ze in staat kunnen zijn om door te komen met de database in de backend.

• Duur = Goed – Over het algemeen zijn percepties over websiteontwerper duur als de servicekosten duur zijn, dan zou het werk goed en meer gekwalificeerd zijn of ze goedkoper dan ze niet goed of niet bekwaam zijn, maar het is niet waar volledig. Een getalenteerde en gekwalificeerde webontwikkelaar kan laag worden belast maar levert een uitstekend werk op. Hier is de voorspelling van kwaliteitswerk afhankelijk van de rating die door webontwikkelaar in rekening wordt gebracht. De klant dacht dat u meer zou betalen, het beste werk dat we krijgen. Maar onthoud dat noch duur noch goed noch goedkoper minder bekwaam is, dus kies verstandig over hun vroegere werkervaring.

• Gebrek aan sociale vaardigheden – Het feit is dat webontwerpers steeds dieper met het werk bezig zijn, zodat ze geen tijd hebben om voor zijn uiterlijk te zorgen en met anderen te praten. Vanwege hun werk hielden ze ervan om alleen te wonen en dit zal hen naar een introverte persoonlijkheid leiden en hun uiterlijk zou teleurstellend zijn voor anderen die spijkerbroeken, t-shirts, rommelig haar en een bril dragen. We leven echter in de wereld waar je uiterlijk veel zegt tegen anderen, webontwerpers moeten voorzichtig zijn met zijn imago.

• Mannelijke ontwerpers zijn beter – Vrouwelijke webontwerpers worden niet beschouwd als goed als mannelijke webontwerpers. De concepten daarachter zijn dat ze altijd de neiging hebben om uit de buurt van machines te blijven en ook dachten we dat vrouwen niet in staat zijn om de technologieën zo snel als mannen te grijpen. Maar met de tijd dat vrouwelijke webdesigners ook hun sporen achterlaten in de industrie als een van de beste webontwikkelaars, maar nog steeds weinig tellen. Persoonlijk zag ik nauwelijks een vrouw in de webontwerpindustrie terwijl ik in drie verschillende bedrijven werkte.Source by Anup Kumar

Bookmark the permalink.

Comments are closed